Voorstelling Raps 'n Taps

Laat je leerlingen kennismaken met Maple Swank: een superenergiek duo dat is ontstaan vanuit de wervelende en betoverende ontmoeting tussen ‘Raps ’n Taps’. Janice ‘Lady J’ Lambert en Andy ‘Stewlocks’ Ninvalle gaan met de leerlingen op een onvergetelijke reis langs rap, tapdans, beatbox, zang en … serious fun!

Reis langs rap, tap, beatbox en zang

Tijdens de voorstelling ‘Raps ’n Taps’ komen muziek en dans aanstekelijk en onvermijdelijk samen. Of, zoals Andy het zelf formuleert: ‘This captures the Pulse of Life!’. Daar heeft Maple Swank geen opnamestudio, instrumenten of andere ingewikkelde dingen bij nodig. Dit energieke duo laat de leerlingen zien hoe eenvoudig muziek kan ontstaan, door gebruik te maken van niets anders dan de verbeelding!

Tips

Krijgen jullie geen genoeg van dans? Er zijn nog veel meer wervelende dans- en muziekvoorstellingen voor op school. Kijk bijvoorbeeld eens bij de voorstelling I am REDO, waarin Redouan Ait Chitt zijn inspirerende verhaal voor het voetlicht brengt. Of wat dacht je van de voorstelling BreakSquad Cinema?

Over Andy Ninvalle’s Maple Swank

Samen met danseres, choreografe en zangeres Janice Lambert vormt Andy Ninvalle Maple Swank. Andy Ninvalle is niet alleen een groot kenner van hiphop, hij beheerst het genre zelf ook tot in de puntjes. Hij maakt energieke, educatieve en inspirerende voorstellingen over hiphop, rap en beatbox. Met het duo Maple Swank verzorgen Andy en Janice een wervelende voorstelling waarin rap en tapdans op magische wijze samenkomen.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: rap en tapdancing
  • Door: Andy Ninvalle’s Maple Swank
  • Thema: mix van muziekstijlen
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 180/200
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 1043 euro
  • 2 voorstellingen: 1452 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Raps 'n Taps