Voorstelling Warming up

Een lichtvoetige, laagdrempelige en interactieve voorstelling over een groot onderwerp als klimaatverandering: dat is ‘Warming up’. De mannen van Piepschuim nemen de leerlingen mee door dit thema, dat voor velen bekend zal zijn vanuit de media, maar tegelijk ongrijpbaar is en soms best beangstigend kan zijn. 

Met veel humor en interactie

Op allerlei manieren wordt in deze voorstelling stilgestaan bij klimaatverandering. Altijd toegankelijk en behapbaar behandelt Piepschuim het onderwerp, waarbij humor en urgentie hand in hand gaan. Ook kent de voorstelling een interactief aspect: de leerlingen worden uitgedaagd om mee te doen en zullen zelf ook een positie innemen. 

Tips

Ben je benieuwd naar meer voorstellingen die gaan over dit thema? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de voorstelling Doemsdee van het Tappin-it Collective. Of wat dacht je van Het Klimaatcircus van Op Roet? Een interactieve, vrolijke, verontrustende én opbeurende circusshow over klimaatverandering. 

Over Piepschuim

Taalfilosoof, liedjesschrijver en zanger Cor Burger, bassist Jacco Westeneng en saxofonist Robbert Koekoek vormen samen de theatergroep Piepschuim. Ooit begonnen ze als band en wonnen een voorronde van de Grote Prijs van Nederland, maar inmiddels voelen ze zich helemaal thuis in theaters en op scholen. Ze vertalen maatschappelijke en actuele onderwerpen naar muzikale theatervoorstellingen, die tegelijkertijd humoristisch, scherpzinnig en toegankelijk zijn.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: interactieve voorstelling
  • Door: Piepschuim
  • Thema: natuur, milieu en gezondheid
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 200/250
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Warming up