Voorstelling Maak je dromen waar

Voorstelling Maak je dromen waar

Genre: Entertainment
Artiest: Jo De Rijck
Duur: 45 minuten
Doelgroep: Alle jaargangen en niveaus van het voortgezet onderwijs

Tieners zitten vol dromen over het leven, liefde en hoop. Maar kunnen al die dromen ooit uitkomen? In een knotsgekke, zeer leerzame voorstelling, geeft Jo raad over hoe je dromen aanpakt. Of het nu gaat over de liefde van je leven of het slagen van je volgende examen.

Verwacht een rollercoaster vol verassing en emotie, van een huwelijksaanzoek tot een jongleeract met draaiende kettingzaag!

De voorstelling is zeer interactief: de hele zaal wordt erbij betrokken en geregeld komen mensen uit de zaal op het podium meehelpen. De vrijwilligers worden met respect behandeld en zijn de ster van de dag.

In de show wordt op een leuke en onvergetelijke wijze meegegeven hoe je dromen waarmaakt, hoe je grootse dingen in uw leven bereikt en vooral: hoe je kartonnen torens bouwt.

Over de artiest

Jo De Rijck (1981) won in 2007 cabaretfestival Kleinzalig en werd in datzelfde jaar finalist van het Deltion cabaretfestival. Sindsdien is hij een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar.

Aanvullende informatie

Deze voorstelling is geschikt voor maximaal 150 leerlingen.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
Aimee-Dabekaussenfleur 2Mei-Lin-Man-1wouter

    Meer informatie aanvragen