Voorstelling Maak je dromen waar

Voorstelling Maak je dromen waar

Genre: Inspiratie en entertainment
Artiest: Jo De Rijck
Duur: 45 minuten
Doelgroep: voor jongeren tot en met 16 jaar
Titel: Voorstelling Maak je dromen waar

Tieners zitten vol dromen over het leven en de liefde. Ze kijken reikhalzend uit naar de toekomst: wat heeft het leven voor hen in petto? Gaan hun dromen ooit uitkomen? In een knotsgekke maar zeer leerzame voorstelling geeft Jo De Rijck raad. Hoe pak je het zó aan dat je dromen uitkomen? Of het nu gaat over de liefde van je leven of het slagen van je volgende examen.

Voorstelling Maak je dromen waar: boordevol verrassingen

We willen niet te veel verklappen. Deze voorstelling moet je gewoon zelf meemaken! Verwacht een rollercoaster vol verassing en emotie. Van een huwelijksaanzoek tot een jongleeract met draaiende kettingzaag: de jongeren gaan mee op avontuur.

De voorstelling is zeer interactief. Jo betrekt de hele zaal bij de show. Regelmatig nodigt hij vrijwilligers uit het publiek uit om hem op het podium te helpen. Jo behandelt alle vrijwilligers met respect. Zij zijn de sterren van de dag!

In de voorstelling geeft Jo mee hoe de jongeren hun dromen kunnen waarmaken. Hij doet dit op zijn eigen unieke en onvergetelijke manier! Hoe bereiken de jongeren grootse dingen in hun leven? En vooral: hoe bouwen ze kartonnen torens?

Deze voorstelling is geschikt voor maximaal 150 jongeren.

Over de artiest

Jo De Rijck (1981) won in 2007 het cabaretfestival Kleinzalig. In datzelfde jaar was hij finalist van het Deltion cabaretfestival. Sindsdien is hij een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar. Met de voorstelling Maak je dromen waar komt hij langs op scholen door heel Nederland!

Tips

Benieuwd naar meer voorstellingen van Kleinkunstig? Kijk dan eens bij de voorstelling East Side Crew.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
Charmaine Sinnema-HeyligerWhatsApp Image 2020 12 14 at 14.26.4820221013_140256Mei-Lin-Man-1

Meer informatie aanvragen