Voorstelling Maak je dromen waar

Leerlingen zitten vol dromen over het leven en de toekomst. Ze kijken reikhalzend uit naar wat deze toekomst in petto heeft en vragen zich af: ‘Komen mijn dromen uit?’ In een knotsgekke, maar leerzame voorstelling geeft Jo De Rijck raad. Hoe pak je het zó aan dat je dromen uitkomen? Of het nu gaat over de liefde van je leven of het slagen van je volgende examen. In de voorstelling geeft Jo mee hoe de leerlingen hun dromen kunnen waarmaken. Hij doet dit op zijn eigen unieke en onvergetelijke manier! Hoe bereik je grootse dingen in je leven? En vooral: hoe bouw je kartonnen torens?

Iedereen gaat mee op avontuur

Je leest het al: deze voorstelling moeten jij en jouw leerlingen gewoon zelf meemaken! Verwacht een rollercoaster vol verrassing en emotie. Van een huwelijksaanzoek tot een jongleeract met draaiende kettingzaag: iedereen gaat mee op avontuur. De voorstelling ‘Maak je dromen waar’ is bij uitstek interactief. Jo betrekt de hele zaal bij de show. Regelmatig nodigt hij vrijwilligers uit het publiek uit om hem op het podium te helpen. Jo behandelt alle vrijwilligers met respect. Zij zijn de sterren van de dag!

Tips

Ben je benieuwd naar meer voorstellingen die jouw leerlingen meenemen op een inspirerend en theatraal avontuur? Neem dan ook eens een kijkje bij De Martelgang van… waarin leerlingen samen met de spelers ter plekke een voorstelling maken! Improvisatietheater van de bovenste plank, met als thema ‘anders zijn’. Of wat dachten jullie van de voorstelling Kamikaze Co-piloot? Het aanbod is breed en divers. 

Over Jo De Rijck

Jo De Rijck (1981) won in 2007 het cabaretfestival Kleinzalig. In datzelfde jaar was hij finalist van het Deltion cabaretfestival. Sindsdien is hij een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar. Met de voorstelling ‘Maak je dromen’ waar komt hij langs op scholen door heel Nederland!

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: inspiratie en entertainment
  • Door: Jo De Rijck
  • Thema: toekomstdromen
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte: 150
  • Geschikt voor: leerjaren 1 t/m 3

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Maak je dromen waar