Voorstelling De Jacht

De voorstelling ‘De Jacht’ is een intensieve en indrukwekkende theaterervaring voor in de klas. Een voorstelling waarmee je een thema als ‘drugs en jongeren’ onder de aandacht brengt. Zowel voor leerlingen als voor ouders en verzorgers tijdens een ouderavond. 

Geen rust, de jacht gaat door

Plots staan een man en een vrouw in de deuropening van het klaslokaal. Ze zoeken en zoeken… Ze zoeken hun zoon Max. Die woont weliswaar niet meer bij hen, maar komt af en toe nog naar huis. Weet iemand uit de klas toevallig waar hij is? De ouders van Max vertellen het verhaal van een talentvolle en levenslustige jongen, die slaaf werd van zijn allesoverheersende verlangen naar drugs. Dit is een voorstelling zonder rust, want de jacht… de jacht gaat dóór.

Tips

Op zoek naar meer theatervoorstellingen voor het voortgezet onderwijs? Het aanbod is breed, en er is voor alle leerjaren wel iets te vinden! Kijk bijvoorbeeld eens bij de voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen van Frets!, over verliefdheid op de middelbare school. Of wat dacht je van de voorstelling Spot van Amar & Michael, waarin het gaat over keuzes maken en identiteit.

Over Theaterloods-B

Theaterloods-B is een Zeeuwse jeugdtheatermakerij die zich richt op leerlingen in het basis -en voortgezet onderwijs. Theaterloods-B probeert met de producties jongeren te stimuleren om zelf na te denken, én hun enthousiasme voor theater aan te wakkeren. Jongeren zien de wereld veelal via internet, social media en tv. Door ze te confronteren met onverwachte situaties en acteurs, wil Theaterloods-B hun beleving verruimen. Dit doen de acteurs door te spelen in klaslokalen, waar ze om de leerlingen heen spelen, maar ook in grotere zalen of het theater.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: theater
  • Door: Theaterloods-B
  • Thema: verslaving
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 10 minuten
  • Max. groepsgrootte (alleen in school, in een klas): 1 klas
  • Geschikt voor: leerjaar 3 t/m 6

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 3 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 t/m 3 voorstellingen: 788 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling De Jacht