Voorstelling It's Christmas!

Méér kerst wordt het niet dan met ‘It’s Christmas!’. In deze voorstelling toont cabaretier en theatermaker Jo De Rijck de achtergrond van het christelijke kerstverhaal. De christelijke boodschap wordt als onderdeel van de voorstelling expliciet verteld,  maar uiteraard op een zodanig leuke manier dat ook niet-gelovige leerlingen en docenten het te gek vinden.

Liefde, vergeving en… sneeuw!

Met een metershoge guillotine, tientallen cadeautjes en echt bijlenwerpen… Deze voorstelling is heel interactief, zit boordevol humor en magie. De leerlingen krijgen van Jo de ultieme kerstboodschap mee: kerst gaat om de start van een nieuw systeem, een systeem van liefde en vergeving. En, wie weet komt er wel een witte kerst in de voorstelling voorbij. Let it snow! Deze voorstelling is geschikt voor zowel scholen mét christelijke identiteit als scholen zonder. Bij niet-christelijke scholen haalt Jo het verhaal over de geboorte van Jezus aan als historische achtergrond.

Tips

Benieuwd naar meer voorstellingen van Kleinkunstig? Het aanbod is groot, de onderwerpen divers. Zoek je specifiek een kerstvoorstelling, neem dan een kijkje bij de Kerstspecial! Van Handsome Poets. Of kies voor een heel andere invalshoek met de muzikale geschiedenisvoorstelling Willem Junior, over het leven van de jonge Willem van Oranje. 

Over Jo de Rijck

In 2007 won de Vlaamse cabaretier Jo De Rijck het cabaretfestival Kleinzalig. In datzelfde jaar was hij finalist van het Deltion cabaretfestival. Sindsdien is hij met meer dan 200 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen. Met de voorstelling ‘Maak je dromen waar’ bereikt hij jongeren in heel Nederland!

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: theater/cabaret
  • Door: Jo De Rijck
  • Thema: kerstfeest
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 125/250
  • Geschikt voor: leerjaar 1 t/m 3

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling It's Christmas!