Voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen

‘Zeven zeeën, zeven zoenen’ is een muzikale, snelle en humoristische voorstelling over het leven op de middelbare school. Waar de conciërge weleens je beste vriend zou kunnen zijn, en de oude filosoof Aristoteles ook nog een rol speelt.

Een duik in… van alles en nog wat!

Hoe moet je de vloer boenen, en wat wil je in de biologieles nou eigenlijk écht weten? En, moet je je tas op je rug dragen of juist naast je neerzetten? In deze grappige en interactieve voorstelling voor leerlingen in de brugklas nemen de jongens van Frets! een duik in de wereld van de liefde en verliefdheid, en raken er tot over hun oren in verdwaald.

Tips

Ben je geïnteresseerd in meer voorstellingen voor het voortgezet onderwijs waarin de thema’s liefde en seksualiteit aan de orde komen? Van Stichting Tussen de Lakens is de educatieve en entertainende voorstelling Seks enzo, waarin seksuele gezondheid centraal staat. Of bekijk eens de voorstelling ’t Is stil aan de overkant, van STOOK, over vriendschap en (homo)seksualiteit.

Over Frets!

De mannen van Frets! maken muziektheater voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. De voorstellingen van dit trio kenmerken zich door het actief betrekken van de kinderen en jongeren. In de visie van Frets! gaat het erom dat zij theater ervaren en beleven, in plaats van dat ze (vooral) stilzitten en toekijken. Frets! geeft tijdens de voorstellingen volop ruimte aan het initiatief en de invloed van de leerlingen in het publiek. Zo krijgen zij het gevoel dat de voorstelling alleen maar mét hen tot stand kan komen. En dat is ook zo! Geen voorstelling van Frets! is hierdoor hetzelfde.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: theater
  • Door: Frets!
  • Thema: seksualiteit
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 120/120
  • Geschikt voor: leerjaar 1 en 2

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 1192 euro
  • 2 voorstellingen: 1724 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen