Tune in op school!

Genre: Muziek en theater
Artiest: Tim van Esch en Erik Schurman
Duur: 45 minuten
Groepsgrootte: max 125 leerlingen per voorstelling
Doelgroep: Alle jongeren van alle leeftijden
Titel: Tune in!

Geef jouw leerlingen een kick-start aan het begin van het schooljaar met de voorstelling Tune In! Deze voorstelling neemt de leerlingen mee in alles wat komt kijken bij de eerste schooldagen van het jaar. Wat gaat er gebeuren? Waar kijk je naar uit of zie je juist tegenop? Welke docenten mogen in het zonnetje gezet worden?

Muzikanten Tim en Erik van de band Handsome Poets geven de jongeren mee dat ze niet alleen staan in hun onzekerheid. Je kunt altijd bij iemand terecht. Tune in is een interactief, muzikaal en uitnodigend optreden dat de verwachtingen op school onder de loep neemt. Verwachtingen het komende schooljaar, het leven na je middelbare schoolcarrière, verwachtingen van jezelf en de druk van de verwachting van anderen. Welke tune hoort daarbij?

Tim en Erik creëren met hun energie en oprechte aandacht een open sfeer waarin ze met de jongeren een quiz spelen, een leraar in het zonnetje zetten en herinneringen ophalen, waarbij feitjes en weetjes over de school een belangrijke rol spelen. 

Tune in: iedereen doet actief mee

Tim en Erik leggen verschillende situaties voor, aan de hand van een voorgesprek met een docent van school. Bijzonder aan Tune in is dat de jongeren invloed hebben op de voorstelling door mee te praten. Het hele publiek doet actief mee! Iedereen loopt zo met een boost bij de voorstelling weg.

Voorstelling rond eindexamens, kerst of afsluiting schooljaar?

Deze voorstelling is ook te boeken voor een andere specifieke periode in het jaar; wat dacht je van een voorstelling rondom de verwachtingen voor het eindexamen? Ook is kerst en oud & nieuw een mooie periode om deze voorstelling te boeken. Met een echte Christmas Sing-a-Long is het een mooie manier om terug te blikken en vooruit te kijken met Tune In! Tim en Erik zorgen voor een voorstelling die aansluit bij de periode en gelegenheid waarvoor ze geboekt worden. Zij ’tunen in’ op jullie wensen!

De voorstelling is geschikt voor maximaal 125 jongeren.

Over Tim en Erik

Tim van Esch en Erik Schurman zijn respectievelijk leadzanger en producent van de indiepopband Handsome Poets. Ze geven regelmatig voorstellingen op school en hebben veel ervaring met het inspireren en enthousiasmeren van jongeren.

Tips

De voorstelling ‘Tune in!’ kan goed gecombineerd worden met een Startdag. Dit is een dag vol inspirerende workshops waarmee je het schooljaar samen op een leuke, energieke en verbindende manier begint.

Meer weten? Neem contact op

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Tune in op school!