Tune in op school!

Genre: Muziek en theater
Artiest: Tim van Esch en Erik Schurman
Duur: 45 minuten
Groepsgrootte: max 125 leerlingen per voorstelling
Doelgroep: Alle jongeren van alle leeftijden
Titel: Tune in!

Geef de jongeren een upgrade met de muzikale voorstelling Tune in! Met dit optreden kun je met de leerlingen intunen op een specifiek moment in het schooljaar, zoals de start van het schooljaar, kerst of oud&nieuw, de eindexamenperiode of juist de afsluiting van een periode. 

Muzikanten Tim en Erik van de band Handsome Poets geven de jongeren mee dat ze niet alleen staan in hun onzekerheid. Je kunt altijd bij iemand terecht. Tune in is een interactief, muzikaal en uitnodigend optreden dat de verwachtingen op school onder de loep neemt. Verwachtingen het komende schooljaar, het leven na je middelbare schoolcarrière, verwachtingen van jezelf en de druk van de verwachting van anderen. Welke tune hoort daarbij?

Tim en Erik creëren met hun energie en oprechte aandacht een open sfeer waarin ze met de jongeren een quiz spelen, een leraar in het zonnetje zetten en herinneringen ophalen, waarbij feitjes en weetjes over de school een belangrijke rol spelen. 

Tune in: iedereen doet actief mee

Tim en Erik leggen verschillende situaties voor, aan de hand van een voorgesprek met een docent van school. Bijzonder aan Tune in is dat de jongeren invloed hebben op de voorstelling door mee te praten. Het hele publiek doet actief mee! Iedereen loopt zo met een boost bij de voorstelling weg.

De voorstelling is geschikt voor maximaal 125 jongeren.

Over Tim en Erik

Tim van Esch en Erik Schurman zijn respectievelijk leadzanger en producent van de indiepopband Handsome Poets. Ze geven regelmatig voorstellingen op school en hebben veel ervaring met het inspireren en enthousiasmeren van jongeren.

Tips

De voorstelling ‘Tune in!’ kan goed gecombineerd worden met een Startdag. Dit is een dag vol inspirerende workshops waarmee je het schooljaar samen op een leuke, energieke en verbindende manier begint.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
20221013_140152WhatsApp Image 2020 12 14 at 14.26.48sjoerdwouter

    Meer informatie aanvragen