Voorstelling It's Christmas!

Genre: Inspiratie, entertainment en Kerst
Artiest: Jo De Rijck
Duur: 45 minuten
Doelgroep: Alle jaargangen en niveaus van het voortgezet onderwijs
Titel: Voorstelling It’s Christmas!

In deze voorstelling toont Jo de achtergrond van het christelijke kerstverhaal. De christelijke boodschap wordt als onderdeel van de voorstelling expliciet verteld maar uiteraard op een zodanig leuke manier dat ook niet gelovige leerlingen en docenten het te gek vinden.

Met een metershoge guillotine, tientallen cadeautjes en echt bijlenwerpen… Deze voorstelling is heel interactief, zit boordevol humor en magie. De leerlingen krijgen van Jo de ultieme kerstboodschap mee: kerst gaat om de start van een nieuw systeem, een systeem van liefde en vergeving. En, wie weet komt er wel een witte kerst in de voorstelling voorbij… Let it snow!

Deze voorstelling is geschikt voor zowel scholen mét christelijke identiteit als zonder. Bij niet-christelijke scholen wordt het verhaal over zonden en Jezus aangehaald als de geschiedkundige achtergrond waar kerst vandaan komt.

Over de artiest

Jo De Rijck (1981) won in 2007 het cabaretfestival Kleinzalig. In datzelfde jaar was hij finalist van het Deltion cabaretfestival. Sindsdien is hij een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar. Met de voorstelling Maak je dromen komt hij langs op scholen door heel Nederland!

Tips

Benieuwd naar meer voorstellingen van Kleinkunstig? Kijk dan eens bij de voorstelling East Side Crew. Speciaal voor examenleerlingen is er de voorstelling Multiple Choice.

Meer weten? Neem contact op

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling It's Christmas!