Voorstelling Mash Up!

Genre: Popmuziek en interactie
Artiest: Mash Up!
Duur: 45 minuten
Doelgroep: jongeren t/m 16 jaar
Titel: Voorstelling Mash Up!

Are you ready for a Mash Up?! Tik… Tik… Tik… De drummer tikt af en de show kan beginnen! De voorstelling Mash Up! neemt de jongeren mee in de wereld van de popmuziek. In een wervelende live show zetten vijf topmusici een popconcert neer. Daarin krijgen de jongeren niet alleen van alles te horen en te zien, maar doen ze ook zelf actief mee! 

Uniek en interactief: de voorstelling Mash Up!

De zangeres, toetsenist, bassist, drummer en gitarist behoren tot de top van de Nederlandse muzikanten en hebben jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland. Met de voorstelling Mash Up! verzorgen zij een indrukwekkende, educatieve voorstelling met een hoog interactiegehalte.

Door songs ‘uit elkaar te halen’ brengen de muzikanten de rol van elk muziekinstrument duidelijk voor het voetlicht. De jongeren ontdekken hoe popsongs in elkaar zitten. Op aanwijzingen van de jongeren combineert de band vervolgens diverse songs. Door hun voorkeuren kenbaar te maken en verschillende muziekgenres in te zetten, werken de jongeren en de band samen aan een nieuwe hit!

De band stemt de voorstelling af op het moment en op de jongeren. Daardoor is elke voorstelling uniek en sluit goed aan op de school. Ze laten hiermee ook zien hoe belangrijk samenwerken binnen de band is. Want, hoe zorg je ervoor dat je in één keer met vijf muzikanten het juiste speelt?

Aanvullende informatie

  • De band neemt zijn eigen licht- en geluidsinstallatie mee.
  • De voorstelling kan worden gespeeld voor maximaal 250 jongeren.
  • De band kan meerdere voorstellingen op één dag spelen.

Tip

Tijdens de voorstelling Mash Up! doen de jongeren bijna ongemerkt enorm veel kennis op over hoe popmuziek werkt. Een absolute aanrader als knallende start of spetterende afsluiting van een Startdag, Cultuurdag, jubileum of CKV-activiteit op school!

Meer weten? Neem contact op

Leerdoelen

  • De jongeren leren te creëren door het maken van eigen artistieke keuzes.
  • De jongeren leren kritisch te luisteren en daar hun betekenis aan te geven.  
  • De jongeren leren muziek te analyseren.
  • De jongeren leren wat er binnen een band nodig is voor een goede samenwerking.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Mash Up!