Frontman Tim van Handsome Poets - Online

Handsome Poets is een indie-popband, maar de artistieke reis van frontman Tim van Esch gaat de grenzen van de kunstdiscipline voorbij. Tim neemt de leerlingen mee in zijn persoonlijke ontwikkeling binnen de band. Hij vertelt over creativiteit en zijn positie als artiest. Hoe is het om het hoofdpodium van Pinkpop te bestormen en een eigen theatershow te maken? Een bijzondere workshop en inspirerende CKV-activiteit!

Globale opzet programma

Tijdens de workshop gaan leerlingen actief aan de slag. Tim vertelt over creatieve processen en het voorbereiden van een festivaloptreden en theatershow. Het luisteren naar muziek en bekijken en analyseren van videobeelden geven de leerlingen input voor opdrachten. De workshop duurt 90 minuten en wordt ingedeeld zoals alle andere CKV-activiteiten. Zie voor een voorbeeld de algemene pagina over de CKV-dag.

Combinatietips

Als aanvulling op de workshop van Tim van Esch kunt u in het andere dagdeel 2 andere online workshops organiseren of leerlingen meenemen op nog een virtueel uitje. Zo kunnen ze een tour van Van Abbemuseum doen en een kijkje nemen in de beeldentuin van het Kröller-Müller.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
Aimee-DabekaussenElfi Boinkfleur 2wouter

Wie is Tim?

Als frontman en zanger van de band Handsome Poets, kent Tim alle aspecten van het muzikant zijn. Naast het optreden op festivals, in concertzalen en plaatselijke kroegen, schrijft hij muzieknummers. In 2019 heeft hij met de andere bandleden een theatershow gemaakt, waar hij ervaring heeft opgedaan als verhalenverteller en theatermaker. Eén van Tim’s terugkerende speerpunten is interactie met publiek. Vandaar dat hij bij verschillende instellingen met veel plezier lessen en workshops geeft. Tim: “Jongeren inspireren zodat zij hun verhaal durven vertellen, dat wil ik doen. En wat ik wil zijn is de vonk die inspireert om dit op een creatieve manier te doen.

Foto's

De foto’s die we gebruiken zijn van:

  • Diane Kuiken Fotografie

    Meer informatie aanvragen

    Wil je je inschrijven voor de cultuurdag? Ga dan naar inschrijven.cultuurdag.nl.