Workshop Musical zingen

De laatste jaren kent de musical een immense populariteit. Musical is een combinatie van gesprekken, dans en zang. Tijdens de workshop Musical Zingen gaat de aandacht voornamelijk uit naar zang. De leerlingen studeren met de workshopleider een nummer in en krijgen hiervoor de nodige zangtechniek aangeleerd.

Opbouw van de workshop Musical Zingen

De workshop begint met een korte introductie. Hierin legt de workshopleider aan de hand van voorbeelden uit wat het verschil is tussen Musical Zingen en andere zangvormen. De leerlingen gaan daarna snel aan de slag met de techniek van het musical zingen. Om met zang een verhaal te vertellen is het belangrijk om emoties over te brengen met de stem en met lichaamstaal. Ook speelt de manier van presenteren een belangrijke rol. De technische aanwijzingen nemen de leerlingen mee tijdens het instuderen van een nummer. Het eindresultaat is een musicalsong, waarmee de leerlingen iedereen weten te overtuigen!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
20221013_14015220221013_140256Siska Barthsjoerd

Leerdoelen

  • Leerlingen leren zich muzikaal te uiten door te zingen met emotie en weten hoe lichaamstaal daaraan bijdraagt.
  • Leerlingen leren presentatie- en ademhalingstechnieken en weten hoe ze die kunnen inzetten om hun musicalsong te presenteren.
  • Leerlingen leren zichzelf te presenteren.

Workshopkosten

Onze prijzen bestaan uit drie onderdelen:

  • De workshopprijs: hangt af van de lengte van de workshop en het aantal workshoprondes dat we organiseren.
  • De materiaalkosten: afhankelijk van de workshop die gekozen wordt.
  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.

Benodigdheden

Een ruim lokaal waar tafels en stoelen gemakkelijk aan de kant kunnen worden geschoven. Er is een smart- of digiboard met geluid en toegang tot internet. Indien er een piano in school is wordt daar graag gebruik van gemaakt.

    Meer informatie aanvragen

    Wil je je inschrijven voor de cultuurdag? Ga dan naar inschrijven.cultuurdag.nl.