Show menu

Populaire workshops

Workshop school onderwijs Battle Dance 11

Top 3 populaire workshops Kleinkunstig

Schooljaar 2018/2019

Welke workshops zijn in het schooljaar 2018/19 het meest geboekt? Wat is de felbegeerde top 3? Bij Kleinkunstig hebben we ondertussen meer dan 65 workshops in onze rugzak! We verzorgen dus heel veel verschillende workshops, maar welke workshops geven we nou het meest op scholen? Welke workshops zijn het meest populair? Een leuk klusje om uit te zoeken en bij dezen delen we deze inside info ook graag met jullie!

We hebben over het schooljaar 2018/19 de drie populairste workshops op een rijtje gezet:

 1. Grime
  Inzicht in de werkwijze van film- en theatergrime op het gebied van wonden! Op handen (of nek en gezicht als leerlingen willen) gaan ze schaaf- en snijwonden maken en bijvoorbeeld nep-glas, potloden of kaarten in een wond grimeren. Het resultaat is angstaanjagend realistisch en daardoor toch wel heel erg gaaf! Leerlingen verlaten het lokaal zeker weten weer schoongewassen. What happens at Grime, stays at Grime.
 2. Theatersport
  Improvisatietheater op zijn best! In een veilige omgeving gaan de leerlingen aan de slag met improviseren. Door een competitief tintje worden leerlingen uit de tent gelokt om zo snel mogelijk in actie te komen en over een drempel te stappen. Humor voert de boventoon, succes gegarandeerd!
  Pssst, lijkt dit je echt heel leuk? Kijk dan eens bij onze theatersportbattle waar we improvisatietheater in een dagproject gieten!
 3. 3D-printer pen tekenen
  Beeldend en technisch aan de slag met met een innovatieve pen. De 3D-printer pen komt voort uit de 3D print hype. Maar dan meteen resultaat! Leerlingen werken in duo’s of groepjes, maar ook aan hun eigen projecten. Ontwerpen, experimenteren en 3D denken, er komen meerdere competenties langs tijdens het maken van 3D kunst.

Ben je benieuwd naar welke workshops wij nog meer organiseren? Kijk hieronder naar ons totale aanbod aan workshops.
> Bekijk hier ons aanbod van workshops