Show menu

Yuverta en Kleinkunstig

Yuverta werkt samen met Kleinkunstig als vaste partner in kunsteducatie. Bij de diverse thema’s die Yuverta in het curriculum integreert, biedt Kleinkunstig culturele workshops aan waarmee je jullie lesprogramma kunt aanvullen. Hieronder vind je de verschillende Yuverta thema’s en allerlei workshops die daar goed bij passen! Daarnaast organiseert Kleinkunstig ook tal van andere workshops op het gebied van theater, dans, digitale media, circus en kunst, en voorstellingen.

De kracht van Kleinkunstig is ontzorgen. Jaarlijks organiseren we voor meer dan 125.000 leerlingen workshops en voorstellingen. Vanuit die expertise adviseren we je graag. We denken mee over de inhoud, maken de planning en begroting, en je ontvangt een kant-en-klaar draaiboek zodat je precies weet wat je klaar moet zetten. Kleinkunstig neemt daarnaast vrijwel alle materialen mee en regelt workshopdocenten die passen bij jouw leerlingen. Heb je specifieke zorgen of wensen? Neem contact op met Kleinkunstig voor gratis advies.

Kleinkunstig accepteert de CJP-cultuurkaart. Wanneer je als school je inschrijft voor CJP, verdubbelt de overheid het bedrag dat jullie op de kaart zetten. Zo heb je opeens extra budget voor culturele workshops! We hebben de belangrijkste vijf voordelen van het aanvragen van CJP-budget voor je op een rijtje gezet. Ook hierover mag je altijd contact opnemen met een medewerker van Kleinkunstig.

Workshops voor Yuverta