Voorstelling Van Gitaar tot Techno

De mannen van DIVE nemen de leerlingen tijdens dit participatieconcert mee naar dé muziekstijlen van nu. Van vette dubstep en drum-and-bass tot breakbeats. Daarnaast laten ze de leerlingen horen hoe deze muziekstijlen zijn ontstaan.

Ineractief, leerzaam en superleuk!

‘Van gitaar tot techno’ is een voorstelling met veel interactiviteit met de leerlingen in de zaal, waaronder een muziekquiz waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Daarnaast gaat in deze show het begrip ‘leerzaam’ samen met ‘genieten’. Aan het einde van de show waarbij alles in rap tempo nog eens voorbijkomt, worden de leerlingen op het podium uitgenodigd. Daar beleven ze een spectaculaire finale!

Tips

Zoek je meer muzikale voorstellingen waarmee je jouw leerlingen in het voortgezet onderwijs enthousiast maakt? Het aanbod is breed en divers! Lees bijvoorbeeld eens verder bij de voorstelling Willem Junior. Daarin komen muziek en geschiedenis samen. Of kies voor een andere invalshoek en breng je leerlingen zelf in beweging met de dansworkshops van Streetstart.

Over DIVE

René Lenting en Raymond Dreesen zijn het duo achter DIVE: een live danceformatie die de hele wereld over heeft gereisd. Ook hebben ze muziek gecomponeerd voor o.a. televisieprogramma’s. DIVE verzorgt verschillende muzikale voorstellingen voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: participatieconcert
  • Door: DIVE
  • Thema: mix van muziekstijlen
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 150/200
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Van Gitaar tot Techno