Voorstelling 't Is stil aan de overkant

De voorstelling ’t Is stil aan de overkant’ gaat over twee beste vrienden die allebei op het punt staan om het te gaan maken als profvoetballers. Het loopt echter anders dan verwacht, wanneer duidelijk wordt dat één van de jongens een groot geheim met zich meedraagt. Daarmee komt alles op het spel te staan.

Wat gaat er écht in je om?

STOOK brengt hiermee een dynamische voorstelling, waarin de worsteling met seksualiteit hand in hand gaat met een verhaal over vriendschap. Hoe vertel je je omgeving wat er écht van binnen in je omgaat? Hoe blijf je trouw aan jezelf? En, wat als blijkt dat je beste vriend homo is? Deze voorstelling brengt het onderwerp homoseksualiteit voor het voetlicht en biedt daarmee een verantwoord uitgangspunt voor discussie en gesprek. Wat vonden de leerlingen ervan en hoe kijken zij tegen dit onderwerp aan?

Tips

In de voorstelling Seks enzo komen verschillende aspecten van seksualiteit en seksuele gezondheid aan de orde. Een edu-tainmentshow over een belangrijk onderwerp. De interactieve en humoristische voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen gaat over verliefdheid op de middelbare school. 

Over STOOK

Jeroen Dekkers en Sem Klarenbeek zijn de acteurs en makers die het creatieve hart vormen van STOOK. Ze werken daarbij samen met diverse gerenommeerde theatermakers en creatives. STOOK brengt maatschappelijke thema’s onder de aandacht en maakt voorstellingen voor jongeren en jongvolwassenen. Deze groep wil STOOK graag aan het denken zetten en met elkaar in gesprek laten gaan. STOOK maakt levendig theater met humor, dat schuurt en prikkelt, maar ook lekker wegkijkt.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dynamische theatervoorstelling
  • Door: STOOK
  • Thema: vriendschap, (homo)seksualiteit
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (met nagesprek/zonder nagesprek): 60/120
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling 't Is stil aan de overkant